Cum îmi organizez cosmeticele pentru vacanță

Nu credeam vreodată că o să ajung să programez toată vara cu câteva luni înainte. Însă sunt în acea etapă a vieții în care este pur și simplu necesar să fac asta. Și ca toate ieșirile și excursiile noastre să nu devină un stres îmi organizez inclusiv gentuța de cosmetice. Îmi place s-o am gata făcută, la îndemână, doar o pun în troler și sunt gata de plecare.

Produsele pe care mi le iau sunt sau mini sizeuri sau îmi pun eu singură în recipiente mai mici din produsele pe care le folosesc în mod obișnuit. Tot ce iau trebuie să se potrivească pentru a fi luat și în bagajul de mână când merg cu avionul. Deci sticluțe de maxim 100 de ml, transparente, în punguță sau etui transparent. Până duminică, dacă faceți o comandă de minim 190 de lei pe notino.ro, primiți un set de sticluțe și recipiente, inclusiv etuiul, numai bune de a fi umplute cu produsele favorite.

Pentru vara asta, sunt tare entuziasmată de un set de 3 produse complementare de la Clinique, pe care le-am mai avut în trecut, în varianta full size. Încă nu le-am început, urmează peste câteva zile când plecăm în Bulgaria. Apoi mai am două creme de la Biotherm, în varianta de zi și de noapte, însă sunt pe terminate, așa că era nevoie să-mi împrospătez stocul. Pentru curățatul feței, pe lângă gelul de la Clinique, am mai făcut o descoperire fantastică, gelul de curățare din gama Hidro Boost de la Neutrogena. Pe lângă faptul că are un preț tare mic , curăță excelent și nu usucă fața deloc. Nu simt deloc că “mă ține” pielea după.

Și după cum se spune, că o imagine face cât o mie de cuvinte, vă las mai jos un filmuleț în care vă arăt ce mi-am pregătit eu pentru vara asta.

https://youtu.be/kt-VirMtOBY

df

Haide să ne vedem şi pe Facebook