Ne vedem duminică la Iarmaroc Zen

Nu e prima dată când vă scriu despre evenimentul acesta, devenit în timp unul dintre favoritele mele. Așa că duminică sper să ne vedem cu mic, cu mare la Iarmaroc Zen, eu voi fi prezentă la standul Grow Up Romania între 14 și 16. M-aș bucura să fiți acolo și să vă povestesc mai multe despre ce facem noi.

În rest, pare-mi-se că e cea mai mare ediție de pâna acum, cu peste 40 de expozanți, aleși unul și unul. E momentul perfect să descoperiți produse de calitate, pentru copii dar și pentru voi, jucării, tot soiul de mâncăruri și băuturi sănătoase. Și nu este doar despre testat și cumpărat, e de venit și pentru atmosferă și socializare, cu locuri de joacă afară și în interior, părinți și copii veseli, ateliere pentru cei mici, o nebunie plăcută.

Dintre tot ce se întâmplă acolo acestea sunt top 5 pentru mine:

Standul Thermomix România. Am tot investigat pe net minunea asta de robot inteligent de bucătărie, pare chiar ceva care îți simplifică viața, însă e o investiție mare. Așa că vreau să văd cu “proprii-mi ochi” dacă merită.

Cosmeticele Blue Lily. Tot am citit de ele pe internet, mai ales pe la bloggerițele de beauty orientate spre zona asta naturală, însă nu le-am testat niciodată. Mă tentează.

Standul Fabulafia. Sunt fascinată de această revistă adresată copiilor. Texte savuroase, ce-i drept pentru copii cel puțin de vârstă școlară, ilustrații nemaipomenite, tipăritură de calitate. Și vreau să îmi mai iau câteva numere pentru vacanță.

Cadourile SanoVita. SanoVita produce cerealele noastre preferate, naturale, cu fructe confiate, cam tot sortimentul ne place. La această ediție ei vin să împartă cadouri părinților și baloane copilașilor.

Pantofiorii Ginger Shoes. Caut săndăluțe de piele pentru Ruxandra, lejere și arătoase, m-aș bucura să găsesc ceva potrivit. Pe internet arată tare drăguț.

Găsiți pagina evenimentului aici, cu multe detalii și informații. Intrarea pentru adulți costă 10 lei, copiii intră gratis. Așadar ne vedem duminică la Nod makerspace (Splaiul Unirii 160 – 5 minute fata de statia de metrou Timpuri Noi).

Haide să ne vedem şi pe Facebook