Mici detalii care îti fac ziua mai frumoasă

Țin minte foarte bine și acum excursia noastră din Franța, din 1994, alături de mama, tata și fratele meu, a fost o experiență care m-a schimbat complet, deși aveam doar 10 ani. Mi s-a părut atunci că tărâmurile galice sunt o cu totul altă lume, totul era curat, organizat, oamenii se îmbrăcau frumos, miroseau frumos, erau îngrijiți.

Familia la care am stat era destul de înstărită, fiind antreprenori de succes, iar una dintre afacerile administrate chiar de doamna respectivă era un coafor și salon de cosmetică. Era o pasionată a îngrijirii personale și singura dată când am intrat în budoarul ei am fost pur și simplu fascinată de toate produsele pe care le avea, străluceau toate de zici că erau bijuterii, și învăluiau camera într-un parfum discret și scump. O viață întreagă mi-a rămas gândul la bună-starea exprimată și prin produsele cu care se îngrijea. Ca să nu mai zic de tot ce avea în materie de machiaj, se cunoștea că știe ce să aleagă.

Fără să vreau să mă laud, simt că și eu am ajuns într-o perioadă a vieții mele în care pot alege mai pe sprânceană ce să îmi cumpăr, că îmi pot achiziționa produse de o calitate superioară, care să mă bucure din toate punctele de vedere. Cei care îmi citiți articolele de mai mult timp, știți că destinația mea în materie de achiziții de beauty este Notino. Cu sinceritate vă spun că întotdeauna am fost foarte mulțumită de produsele pe care mi le-am luat de pe situl lor, iar cele mai recente sunt un creion dermatograf Clarins și un anticearcăn Collistar, două produse de bază pentru zilele obișuite de la birou. Iar în serile în care am chef să mă răsfăț, îmi aplic masca Avene Antirougeurs, care îmi calmează și matifiază pielea.

Și chiar în cele mai banale zile, apare dorința de frumos, subiectul celei mai recente campanii Notino care a rezonat cu felul în care văd și eu lucrurile.

Concealer Collistar
Dermatograf Clarins
Masca Avene

Haide să ne vedem şi pe Facebook