Makeup pentru birou – cum mă pregătesc de întoarcerea la serviciu

Începând de azi, mai am doar o săptămână și o zi din concediul super prelungit de creștere a copilului. Încet, încet mă pregătesc de schimbare, mi-am cumpărat câteva piese pentru o nouă garderobă capsulă pentru birou, am fost și mi-am făcut un tratament cosmetic la ten, o să mă vopsesc, știți voi. Chiar ieri, în timp ce îmi respectam cu strictețe rutina de seară, contemplam la cât de repede au trecut ăștia doi ani și dacă m-aș simți în stare să o iau de la capăt. Aici mai jos sunt eu, despuiată de toate machiajele, în timp ce mă cremuiam cu loțiunea mea preferată de noapte de la Weleda, cumpărată din gama de creme de față naturale de la Notino.

Și tot așa, în ideea pregătirilor pentru serviciu am mai dat o comanda al cărui unboxing îl puteți vedea pe canalul meu de Youtube, mi-am cumpărat câteva necesare pentru machiajul de zi cu zi la birou. 

Am fost tare încântată de un set de la Clarins pe care l-am luat pentru mascara Clarins Eye Make-Up Wonder Perfect 4D , care includea și un anticearcăn și un mini creion dermatograf. Etuiul în care le-am primit îl și folosesc deja, am înlocuit gentuța de makeup mai veche. Din pacate anticearcănul nu mi s-a potrivit deloc la culoare, însă am cui să-l dau să-l folosească.

Mi-am mai luat un fond de ten de care am auzit numai de bine, a fost chiar un blind buy, e vorba despre celebrul Infailible de la L’oreal. Am ales nuața 15 Porcelain pentru că în general mi se potrivesc nuanțele mai deschide și nu am dat greș. Abia aștept să văd cum va rezista în zilele lungi de la birou.

Si ca să completez necesarul mi-am mai luat și un blush tot de la L’oreal, din gama True Match, care inițial mi s-a părut cam lucios, dar care de fapt arată foarte bine. Chiar azi l-am folosit pentru prima dată la machiaj și sunt încântată.

Comanda am mai completat-o cu niște tarte de la Yankee Candle, un odorizant de mașină tot de la ei, un litru din șamponul meu preferat pentru păr vopsit de la Wella și un aromatizor pentru cameră al cărui miros nu mă convinge deloc, din pacate. Pur și simplu nu mi se potrivește. 

Și cam asta ar fi cu pregătirile mele cosmeticale pentru perioada care urmează, promit să vă arăt și ținutele la care mă gândesc, mi-am și făcut ordine în dulap, sunt pregătită.  

Haide să ne vedem şi pe Facebook