Rubrica de marti, despre ce mi-a plăcut în săptămâna care a trecut – ep.7

S-a încheiat o săptămână așa că scriu cu drag un nou episod al rubricii mele despre lucrurile care mi-au plăcut zilele trecute.

Încep prin a vă povesti despre o minunată prăjitură pe care am făcut-o săptămâna trecută, urmând o rețetă de pe siteul Savori Urbane. Un fel de chec mai ușurel, cu mascarpone și piersici. Am devorat-o chiar în seara în care am făcut-o și ne-am bucurat cu adevărat de aromele toamnei.

Joi seara am fost cu Silvia la premiera filmului Playmobil, invitată de prietenii mei de la Parenting Ads. Înainte de premieră avut loc o mică petrecere pentru copii, cu animator, baloane și tot felul de activități. Silvia a câștigat un set simpatic cu personajele filmului.

În ciuda reticenței cu care m-am dus, având în vedere că filmul are un rating slab pe IMDb, de fapt este o peliculă chiar foarte nimerită pentru copii, inclusiv pentru cei de vârste mai mici. Dacă sunteți în grupa de vârstă 4+ ani vă recomand să îl vedeți alături de copiii voștri. Experiența cinematografului poate fi o metodă de conectare și de distracție foarte plăcută.

Vineri seara am fost din nou la un spectacol la Sala Palatului împreună prietena mea Andreea, tot în cadrul festivalului Enescu. Un concert de muzică simfonică contemporană care din păcate nu prea m-a cucerit, dar ce spun eu că nu prea m-a cucerit, de fapt nu mi-a plăcut deloc. Am decis astfel ca la pauză să plecăm și ne-am oprit la cofetăria Chocolat, foarte aproape de Ateneu. Am savurat un pahar de vin, o salată, o prăjiturică și discuții ca între fete. M-am întors acasă doar pe la 11:00, destul de târziu pentru mine și pentru stilul meu de viață actual, dar cred că a fost o ieșire binemeritată.

O să închei articolul prin a vă spune despre cea mai nouă pasiune a Silviei, desenul. A început să deseneze acum câteva săptămâni și nu se mai oprește. Îi place să deseneze ponei, mai face și potrete, fluturi și bineînțeles, ce iese.

În portret, bunica Matilda
My Little Pony
Dragon care scoate foc pe nări


Haide să ne vedem şi pe Facebook