Când nu ești sigur ce să cumperi pentru un cadou de Crăciun, alege ceva clasic

Cred că cu toții am avut măcar o dată intenția de a cumpăra un cadou de Crăciun în semn de a ne arăta aprecierea cuiva pe care îl sau o cunoșteam prea puțin. Și atunci încep întrebările, o carte, o lumânare, un set de ceai, o sticlă de vin?

Am primit la rândul meu cadouri de la persoane care mă cunoșteau prea puțin, iar cele mai reușite mi s-au părut consumabilele, adică obictele de care te poți folosi o perioadă de timp, nu îți ocupă loc în casă pe termen lung, iar dintre acestea mi-au făcut plăcere în special cosmeticele bune. Iar eu prin bune înțeleg cosmetice mai de calitate, de la branduri cu renume, care să nu îmi transmită mesajul “am luat primul lucru pe care l-am găsit”. Zilele acestea, până pe 29 noiembrie, la Notino continuă campania de black friday, iar cele mai bune branduri au 25% reducere.

Pe lângă asta, situl conține o secțiune dedicată cu idei de cadouri pentru Crăciun, cu produse pentru toate gusturile și buzunarele.

Eu mi-am planificat din timp câteva cadouri, printre care două seturi de mascara de la Lancome (poze mai jos), dar pe site găsiti o mulțime de idei de cadouri pentru femei, fie că e vorba despre mamele vostre, surori, mătuși sau colege de birou.

Dar nu m-am neglijat nici pe mine, mi-am cumpărat săptămânile trecut un set cu serul meu preferat, care acum era în pachețel cu încă două creme din aceeași gamă. Îmi plac atât de mult și deși nu le încercasem înainte, mi s-au potrivit la fix. Cred că de fapt asta însemnă un brand puternic, o promisiune îndeplinită.

De asemenea, pentru două prietene dragi am cumpărat câte un set cu mascara, căci tot așa, mi se pare un clasic al înfrumusețării.

Dacă ar fi să primiți cadou ceva din sfera cosmetică, ce v-ar plăcea să primiți?

Haide să ne vedem şi pe Facebook