3 produse cosmetice pe care mă bazez în această toamnă

V-am mai spus și în trecut cred, toamna este probabil anotimpul meu preferat. Mă bucură diminețile însorite și totuși răcoroase, după-amiezile de weekend ploioase în care te refugiezi în casă, plimbările prin natura îngălbenită și felul mai domol în care se scurge viața după ce s-au încheiat vacanțele din vară.

Iar unul dintre lucrurile pe care le fac atunci când trăiesc experiențe frumoase este să mă asigur că asociez un parfum evenimentelor, pe care să îl pot mirosi și peste vreme. În toamna asta mi-am cumpărat primul meu parfum după mai bine de doi ani de abstinență de la achiziții de miresme. Știam de casa Chloe că a lansat o versiune nouă, mai intensă a parfumului Nomade, Chloé Nomade Absolu de Parfum, dar nu mirosisem niciodată nici versiunea inițială, deci chiar a fost o achiziție “la ghici”. Dar am dat lovitura, așa simt, îmi place maxim parfumul, mi se pare că e potrivit pentru vremea rece, e proaspăt dar în același timp sofisticat și un mare plus, durează mult chiar și pe pielea mea (vă mai povesteam eu că pe mine nu prea țin parfumurile).

Deocamdată mă joc de-a nomada doar în jurul casei 🙂

Apoi vine povestea cu măștile, și cu reducerea consumului de rujuri, dar pentru mine puțină culoare pe buze înseamnă o zi mai bună. Chiar dacă stau doar acasă, ceea ce se întâmplă destul de des în ultimul timp. Așa că nu m-am putut abține să nu încerc un nou ruj Bobbi Brown, brand nou listat pe Notino, mai ales că atunci când am dat eu comanda primeam încă unul în altă nuanță. Iar fiind vorba de variante mini, cu atât mai mult a avut pentru mine trecere oferta. Cel comandat, nuanța Ruby, îmi stă de minune, e cremos, hidratant și mediu de pigmentat. Pe celalalt cred că o să i-l fac cadou mamei mele, pare să fie o nuanță care să i se potrivească mai bine ei.

Deși în poză nu se diferențază nuanțele foarte bine, cel din stânga e mult mai închis și mi se potrivește super bine

Iar cel de-al treilea produs de care vreau să vă povestesc este un ulei de păr de la Bumble and Bumble, un brand american de mare succes care produce produse pentru styling și îngrijirea părului. Mi l-am luat pentru sunt în continuare enervată maxim de firele acelea scurte și sârmoase care mi se ridică deasupra capului de fiecare dată când e umezeală afară. Și cum toamna e multă umezeală, la fel de numeroase sunt și zilele în care mă indispun din cauza unui “bad hair”. L-am folosit de câteva ori până acum și este absolut grozav. Nu mă așteptam să îmi placă atât de mult ținând cont că am mai avut produse în genul ăsta pe care le consideram chiar bune. Dar uleiul de la Bumble & Bumble tocmai a urcat pe primul loc al clasamentului.

Fire mici și sârmoase, culcați-vă la loc

Așă că am ajuns la concluzia că sunt expertă la shoppingul online :D. Adică citind cu atenție descrieri, recenzii, uneori și bloguri, nu prea ai cum să dai greș. Voi pe ce vă bazați cosmetice vă bazați toamna asta?

Haide să ne vedem şi pe Facebook