Surprize placute in comert

Am decis sa incep o noua rubrica a blogului Fata Norocoasa, care va contine postari cu un grad mare de subiectivism 🙂 strans legate de produse pe care mi le cumpar si care imi aduc mici bucurii. Stiu ca pot si vor fi apreciate ca fiind repezentative pentru latura superficiala a personalitatii mele, dar poate vor rezona cu cei care imi citesc blogul si au descoperit ca au si ei aceasta latura :).

Asadar cele doua suprize placute din ultima perioada sunt:

Ambalajul laptelui 365 de la Mega Image care are o sectiune transparenta impartita in 3 prin care poti vedea exact cat lapte mai este in cutie. In plus mai are si cateva iconite din care iti poti da seama cate pahare poti umple cu laptele ramas. Stiu ca asta e asa cam “americanesc” dar totusi util :). Cei de la Mega Image au foarte multe produse bune in cadrul marcilor proprii.

Micul cadou oferit in cutia de ceai antistres de la Alevia – o jumatate de creion… hai sa fim buni si sa-l numim chiar un creion :). Cadoul nu era mentionat nicaieri, nici pe ambalaj, nici la raft deci chiar a fost o surpriza. Sotul meu a zis ca am luat-o putin razna ca ma bucur de la jumatate de creion insa ideea mi s-a parut chiar de apreciat. Probabil sunt cuprinsa in publicul tinta la care s-au gandit cei care au conceput marketing-ul acestui produs.
Pe langa asta, desi nu stiam marca, am ales produsul pentru ca mi-a placut mult designul ambalajului, asa mai simplist/sofisticat, intr-o categorie in care ambalajele cam lasa de dorit – uitati-va intr-un Plafar sau intr-o farmacie oarecare si o sa-mi dati dreptate.
Se vede ca brandingul lor e putin mai mult gandit… Sloganul lor e “strop de bine”, ambalajele arata frumos, sunt de calitate si se si gandesc cum sa aduca o bucurie celui care cumpara produsul. De la mine au un 9,50 cu plus. Inca 50 de sutimi le lipsesc din cauza ca nu i-am vazut nicaieri promovati si sunt genul care chiar citeste pliantele de promovare ale farmaciilor si magazinelor unde s-ar putea gasi.

Haide să ne vedem şi pe Facebook