Lounge 18 – alegere buna de restaurant pentru pranz

Saptamana trecuta am avut placerea de a lua pranzul cu unul dintre cei mai dragi clienti mie, la restaurantul Lounge 18, cel mai de sus local din Bucuresti. Lounge 18, dupa cum ii spune si numele, se afla la etajul 18 al unuia dintre turnurile Millenium Towers din Piata Presei (fosta Scanteii) din Bucuresti.

Verificasem pagina lor de web si ma asteptam ca meniul sa fie a la carte, insa era bufet suedez contra sumei de 25 de lei, cu o bautura inclusa. Initial am fost putin reticenta gandindu-ma ca probabil de 25 de lei nu prea vom avea ce alege dar mare mi-a fost supriza sa vad ca au 2 feluri de ciorba (o supa si o ciorba), mai multe feluri de salata si legume separat si si vreo 5 feluri de fel principal. Eu am mancat o supa crema de cartofi cu somon, pe care trebuie neaparat sa incerc s-o fac pentru ca mi-a placut foarte mult si apoi am gustat din toate – inclusiv rechin cu un sos de legume.
De notat este faptul ca bautura putea fi un pahar de vin, demn de apreciat. Noi am ales un vin slab rose, nu mai tin minte de cine era produs dar oricum foarte bun si acela.

Acest bufet e deschis in fiecare zi a saptamanii de lucru de la 12:00 la 16:00 si daca as lucra mai aproape cu siguranta m-as duce des sa mananc acolo. Oricum vreau sa testez restaurantul si in conditii obisnuite, eventual intr-o seara de primavara pe la apus, banuiesc ca privelistea trebuie sa fie spectaculoasa.
Prima poza de mai jos e preluata de pe metropotam.ro iar urmatoarele sunt facute de mine cu telefonul.

Haide să ne vedem şi pe Facebook