Cele mai bune produse de la Avon (p)

Primele mele amintiri legate de cosmetice sunt legate de Avon. La 16 ani am convins-o pe mama să mă lase să mă înscriu ca reprezentant deși încă nu aveam vârsta legală, așa că a fost nevoie să mă folosesc de buletinul ei. De atunci până acum am folosit sute de produse de ale lor, chiar mă gândeam că le-am testat pe toate, iar multe dintre ele mă însoțesc și acum.

Care credeți voi că este succesul acestor produse? Eu aș zice că raportul excelent calitate-preț. Mă gândesc de exemplu la rujurile lor, sau șampoanele, sau parfumurile. Și acum am în dulap o sticluță de Avon Perceive, esența care îmi aduce aminte de mama mea și de anii de liceu, trăiți la Turda.

Însă acum timpul meu a devenit atât de limitat, nu mai am când să răsfoiesc cataloage, să dau comenzi, de aceea m-am bucurat tare mult că le pot comanda direct de pe Notino. Iar dacă faceți o comandă până pe 21 iulie inclusiv, la peste 190 de lei cheltuiți pe site primiți, la alegere, un ulei de plajă cu factor de protecție sau un set de sticluțe pentru călătorie ca să le umpleți cu produsele voastre favorite. 

Am scotocit prin dulăpioarele mele din baie și am scos la iveală produsele Avon pe care le folosesc în acest moment. Pe toate dintre ele le folosesc de ani buni, de aceea zic eu că sunt cele mai bune produse de la Avon, cu o doză de subiectivitate inclusă. M-aș bucura să aflu și care sunt favoritele voastre, pe ale mele le puteți vedea mai jos. 

Haide să ne vedem şi pe Facebook