Ce cosmetice mi-am cumpărat pentru toamnă

Vine toamna, bine-mi pare! În sfârșit e mai răcoare, razele de soare mai plăpânde, iar ziua mai scurta te îndeamnă la un ritm de viață mai domol. Îmi plac serile în care fetele adorm mai repede, iar după un serial amuzant sau câteva pagini dintr-o carte îmi pot acorda mai mult timp pentru a mă îngriji. Îmi spăl tenul în profunzime, îl exfoliez, îmi pun o mască și fac o baie relaxantă, plină de spumă. 

Și ca să-mi pot respecta toate ritualurile aveam nevoie să-mi împrospătez produsele pe care le folosesc și mai ales să trec la cele potrivite pentru anotimpul rece. Pentru asta am apelat ca de obicei la Notino, unde săptămâna aceasta, până pe 22 septembrie mai exact, avem o ofertă speciala, la cumpărăturile minime de 220 RON vă puteți alege un cadou din 12 produse full-size. Ar fi și păcat să ratăm o ofertă atât de substanțială.

Dintre tot ce mi-am cumpărat, cel mai încântată sunt de Nuxe Huile Prodigieuse, un ulei multifuncțional pentru ten, păr și corp. De mult nu am mai avut un produs pe care l-aș încadra în categoria răsfăț, așa cum îl percep pe acesta. Tot îmi place la el, de la textură, miros, până la ambalaj și delicatul copăcel gravat pe capac. E un ulei atât de fin, mi l-am masat pe pomeți și i-am inspirat aroma ușoară de miere. Abia aștept zilele reci în care o să-l folosesc. 

Nu a fost o cumpărătură impulsivă, l-am testat la Turda, dintr-o mini sticluță a mamei mele. Altfel nu cred că m-aș fi încumentat să-l cumpăr, îmi vine oarecum să resping ideea de ulei pe față, însă sunt la a doua experiență pozitivă cu un astfel de produs. Probabil tehnologia creeării lor avansat destul de mult de au ajuns să producă elixiruri atât de bune. 

Tot din gama Reve de Miel de la Nuxe, mi-am mai luat un gel spumant pentru curățat fața. Evident, miroase tot a miere, e foarte delicat și eficient în a-mi curăța tenul după ce îmi demachiez zona ochilor. Și pe acest l-am testat la mama, mi-a plăcut mult și l-am luat în ideea de a-l alterna cu cel pe care îl am deja de la Neutrogena. Nu usucă pielea deloc, dimpotrivă, o simt chiar hidratată și cred că se va potrivi perfect pentru zilele răcoroase care urmează. 

Apropo de gama Neutrogena Hydro Boost, din care am acum gelul de curățare, de care sunt tare încântată, m-am lăsat inspirată de recenziile excelente de pe internet și mi-am mai comandat un gel exfoliant și o cremă gel, pentru zi. Deși sunt puține dățile în care le-am folosit, mă pot declara de pe acum mai mult decât mulțumită. Crema gel intră rapid în piele, miroase frumos și e excelentă ca bază pentru BB creamul pe care îl folosesc acum. Fiind special creată pentru pielea mixtă ține sebumul din zona T chiar sub control. Am mai apreciat de asemenea că nu are în compoziție nici un fel de alcool, atât de prezent în produsele pentru pielea mixtă sau grasă. Singurul minus e că e un pic cam light totuși pentru anotimpul rece, însă o să văd pe parcurs cum o să compensez treaba asta. 

În videoclipul cu unboxingul pe care puteți să-l vedeți pe canalul meu de youtube v-am mai povestit și despre exfoliant, despre o super apă micelară, despre creionul de ochi pe care mi l-am luat, despre balsamul meu favorit și cadourile din pachet. Voi ce cosmetice aveți pregătite pentru sezonul care urmează?

Haide să ne vedem şi pe Facebook