5 idei cadouri de Crăciun de la Notino care sigur nu vor da greș, pentru doamne, mame sau soacre

Zilele acestea, mai exact până pe 1 Decembrie, pe Notino avem o ofertă specială de Black Friday, mai exact cele mai populare branduri au 20% discount, dacă aplicați la finalul cumpărăturilor codul black20. 

Așa că e o ocazie foarte nimerită să pregătiți câteva cadouri de Crăciun pentru doamnele din viața voastră, fie că e colegă de birou, o șefă pe care o simțiți mai apropiată, doamna care vă ajută la curățenie, sau chiar mama sau soacra.

Din punctul meu de vedere, atunci când ești în pană de idei, un produs cosmetic, de machiaj sau îngrijire personală, de calitate, al unui brand cunoscut, e ceva care i se potrivește mai oricui și până la urmă va fi utilizat (spre deosebire de parfumuri, unde gusturile sunt mai indivizualizate sau tot felul de cadouri relativ inutile în genul decorațiunilor de brad sau de interior din sfera kitch, al lumânărilor parfumate de slabă calitate sau al obiectelor “amuzante” gen clopoțel sună pentru sex).

Acum, bineînteles, depinde și de buget, dar pe site le găsiți ordonate pe intervale de preț, sub 100 de lei, sub 200 de lei, până la 300 de lei și apoi cadouri de lux.

Așadar le listez în ordine aleatorie, cu motivul pentru care merită cumpărate.

Set Yves Saint Laurent, cu celebrul Touche Eclat și un mini mascara Volume Effet Faux Cils. Pentru pasionatele de machiaj și nu numai, pentru cele care știu să aprecieze un produs de calitate, acest corector/iluminator este un obiect “cult”. A rezistat probei timpului, oferă o luminozitate deosebită tenului, are un ambalaj prețios și e un răsfăț să îl folosești. (158 lei preț obișnuit, 127.2 lei la Black Friday).

Set de 6 geluri de duș de 50 de ml de la I love Bubbles, într-o cutiuță simpatică, de bună calitate. Vă spun sincer că toate variantele miros atât de fain că va fi o plăcere să le încerce pe rând pe toate. (46 lei preț obișnuit, 36.8 lei la Black Friday).

Set de oje Opi (Tokyo Collection). Nu prea știu nici o doamnă care să nu se dea cu ojă pe unghii. Setul acest are niște culori clasice, merg în toate anotimpurile, sunt de calitate și chiar dacă nu le folosește pe toate le poate face și ea câte o bucurie mai departe. (99 lei preț obișnuit, 79.2 lei la Black Friday).

Set de șampon, balsam și fixativ Syoss Keratin. E o gamă tare bună, eu am auzit numai cuvinte de laudă despre produse, în set e inclus și un portfard, e numai bun de dat cadou. (63 lei preț obișnuit, 50.4 lei la Black Friday).

Set Baylis & Harding Happy Hour care conține un gel de duș, o cremă de corp și două bile efervescente pentru baie. Cam toate produsele de la brandul ăsta miros minunat iar ambalajul setului îl fac o surpriză minunată. (59 lei preț obișnuit, 47.2 lei la Black Friday)

Acum că v-am dat startul și câteva idei, sper că alegerea cadourilor să vă fie mai ușoară anul acesta. Să-mi spuneți dacă ați reușit să le surprindeți plăcut pe doamnele din viața voastră. 

Haide să ne vedem şi pe Facebook