Nunta de zahăr sau cum ne îndulcim reciproc zilele de 6 ani încoace

Știti la ce mă refer sau nu? Eu azi am aflat că atunci când faci 6 ani de căsătorie serbezi nunta de zahăr. Prin alte surse am mai văzut că tot la 6 ani se serbează și nunta de fier, dar parcă mai mult mi-a plăcut ideea de ceva dulce, așa că rămânem la zahăr.

În 14 februarie 2015, când am ajuns noi la starea civilă, era deja gravidă cu Silvia și am fost tare fericită că pe lângă evenimentul în sine s-a mai nimerit ca sâmbăta respectivă să pice fix de Ziua Îndrăgostiților. Așa că acum avem chiar toate motivele să sărbătorim și să schimbăm între noi cadouri de Valentine’s Day.

În sâmbăta respectivă de acum 6 ani, a fost o zi superbă, cu o maximă atipică de vreo 14 grade, am putut sta afară, ne-am pozat, ne-am bucurat de toată familia care a fost alături de noi, de prieteni, de colegi. Am primit o grămadă de flori, am făcut o masă restrânsă doar cu părinții și nașii, chiar a fost o zi care-mi va rămâne în suflet pentru totdeauna.

Și chiar dacă n-ar fi fost vorba de cununia noastră civilă, eu mă bucur de zilele care au o anume însemnatate, chiar dacă le împrumutăm de la alții. Iar de Valentine’s Day am aflat prima dată de la profesoara noastră de engleză din generală care ne-a încurajat să ne facem niște mici felicitări între noi pentru a ne arăta simpatia. Pe atunci nici nu sțiam sau mai bine zis nici nu înțelegeam că Valentine’s ar echivala cu Ziua Îndrăgostiților, credeam că e un fel de zi a prieteniei.

Și pentru cei care sunt așa ca mine, și nu se simt ofensați că ne bucurăm de o sărbătoare împrumutată, vă invit să descoperiți idei de cadouri de Valentine’s day pentru ea sau cadouri de Valentine’s day pentru el pentru a vă arată aprecierea celor care vă sunt parteneri. Sau de ce nu, să vă cadorisiți cu ceva drăguț chiar singuri.

Eu mi-am luat un superb set de săpunuri parfumate pe care le-am și împrăștiat prin dulap și un superb set cu mascara și primer de la Smashbox.

Voi cum sărbătoriți Ziua Îndrăgostiților?

Haide să ne vedem şi pe Facebook