Creativitate si atitudine in modeling… :)

Am primit azi de la Mango catalogul pentru actuala colectie. Haine placute privirii, totusi destul de scumpe, deci asa cum fac de obicei voi astepta primele reduceri ca sa-mi iau ceva :D.
In schimb, intre cele trei modele fotografiate in catalog (printre care Kate Moss, intr-o forma de zile mari) era o papadie de o expresivitate “iesita din comun”, sau mai bine zis intrata in comun. In comunul fetelor care au impresia ca gura tinuta intredeschisa atunci cand sunt fotografiate sugereaza atitudine (ma rog, o senzualitate ingenua…). Incerc sa-mi imaginez cum s-a desfasurat sedinta foto de la Mango, cum ii spunea fotograful “deschide gura, mai mult putin, tine-o asa… curaj!… pari mirata intr-un mod naiv, bravo…”. O fi o expresie faciala la moda, in concurenta cu expresia buzelor stranse intr-un pupic (soooo common on Facebook), dar personal mi se pare destul de ridicola, mai ales cand e afisata in orice cadru…
Si totusi, chiar toate pozele ei erau cu gura in aceasta pozitie/forma/deschizatura? De ce n-or fi ales editorii catalogului niste expresii mai diversificate? Dupa ce am studiat mai in amanunt fetele modelelor din catalog, am observat ca de fapt cam toate au aceeasi mimica. Asta da creativitate :D. Va propun urmatorul joc: gasiti 5 diferente intre expresiile faciale de mai jos.

Haide să ne vedem şi pe Facebook