Never pay full price – să nu plătești niciodată pretul întreg

În 2006-2007 am avut o perioadă în care am locuit în America, iar sloganul pe care l-am expus în titlu mi-a rămas în minte din acea perioadă, fiind unul dintre principiile după care mulți americani se ghidează atunci când fac cumpărături. Deși avusesem tendința și până atunci să caut reduceri și să nu plătesc prețul întreg pentru un bun, fie că ar fi fost vorba de cosmetice, haine sau cărți, după ce am citit îndemnul pe eticheta unui tricou de la unul din magazinele mele preferate, a fost clar că asta va fi o regulă pe care o voi urma cu strictețe.

Cel mai mare eveniment de reduceri este cunoscut ca fiind Black Friday. Așa credeam si eu până când unul dintre prietenii mei americani mi-a spus că prețurile vor fi imbatabil mai mici după Crăciun, când febra cumpărăturilor dispare iar comercianții apelează la reduceri masive pentru a stimula vânzările.

Și deși eram încă în studenție, iar joburile pe care le făceam în state erau dintre cele mai prost plătite, reducerile reprezentau ocaziile perfecte ca să încerc noi produse. Așa am descoperit și brandul de dermato-cosmetice Avène, brand care era în mod normal peste bugetul meu de atunci. Până în ziua de azi am rămas fidelă apei termale Avène, perfectă pentru piele mea mixtă, mai ales vara, și indispensabilă pentru atunci când îmi fac un machiaj mai sofisticat și vreau să îl fixez.

Așadar, îndemnul meu este să chibzuiți bine ce vreți să cumpărați și de ce buget dispuneți, și cel mai important, nu vă aruncați la cumpărături atunci când nu aveți parte măcar de un mic discount. Zilele acestea, mai exact până pe 19 iulie, la Notino primiți 20% discount la brandurile selectate din următoarele categorii: parfumuri, îngrijirea tenului și a corpului, make-up, îngrijirea părului și produse cosmetice electrice. Pentru a beneficia de reducere trebuie să folosești codul notino în coșul de cumpărături (Oferta nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc).

Acum ar fi așadar un moment propice să comandați parfumul la care vă gândiți de ceva vreme, sau poate un mascara sau fond de ten mai scump. Ce aveți pe listă dar parcă nu ați vrea să plătiți chiar prețul întreg?

Haide să ne vedem şi pe Facebook