Cadouri pe ultima sută de metri, pentru doamne speciale

Hohoho, mai sunt doar câteva zile până la Crăciun și dacă nu ați apucat să cumpărați cadourile pentru cei dragi mai aveți o șansă la Notino. Până mâine, 17 decembrie, toate comenzile sunt garantate să ajungă până de sărbători. Puteți face comenzi și ulterior, e probabil să ajungă, însă nu mai e o garanție. 

Pentru că sunt o pasionată de produse de îngrijire, Notino mi se pare o sursă grozavă pentru cadouri de Crăciun. Mai ales că găsiți produse mai high-end la prețuri mult mai bune decât în alte magazine. 

Deși au o ofertă largă și uneori pare de-a dreptul intimidant să alegi ceva pentru o persoană apropiată, eu mă orientez și după categoriile lor, disponibile pe site, cum ar fi de exemplu cadourile pentru doamne

M-am gândit să vă las mai jos 3 recomandări care sigur nu vor da greș. Sunt produse testate și folosite de mine, care merg pentru un uz general și care vor aduce bucurie și răsfăț.

  • Perlele Meteorites de la Guerlain

Sunt un produs “cult” în lumea frumuseții, se folosesc la finalul machiajului pentru a difuza lumina și a oferi o strălucire aparte. Este unul din produsele de top de la Guerlain, cu ediții noi în fiecare an, cu un miros specific brandului și de o calitate superioară. În cazul meu nu există eveniment sau ocazie specială în care să nu le folosesc. Uneori le folosesc și în machiajul de zi cu zi, atunci când vreau să mă răsfăț puțin.

  • Serul Advanced Genefique de la Lacome

Cu toată încrederea zic ca este un produs care mi-a schimbat completamente viziunea despre seruri și tot ce pot face ele. Nu știu ce formulă are, citisem pe prospect că sunt în proces de patentare, însă are niște efecte miraculoase. Intră subtil în piele și în câteva ore tenul pare mai fresh, coșurile și porii se estompează și per total arată mult mai bine. Nu e un produs ieftin, dimpotrivă, însă mi se pare că își merită fiecare bănuț.

  • Huile Prodigieux de la Nuxe

Îmi doream produsul ăsta de ceva vreme, chiar vreo câțiva ani, când în sfârșit am avut ocazia să îl testez la mama acasă. Ea își cumpărase ceva set și a păstrat puțin și pentru mine. Eu, care sunt o adeptă a uleiurilor pentru corp, am rămas impresionată de finețe, de miros, de cum intră în piele și de ce să nu recunosc, de ambalaj. După aceea mi l-am comandat și eu și acum îl folosesc o dată la câteva zile, în zona pomeților. Poate într-adevăr nu e un produs pe gustul tuturor, sunt unele persoane care nu se simt confortabil să folosească un ulei pe față, însă dacă credeți că v-ar putea plăcea, neapărat să îl încercați.

Și o ultimă idee, la finalul cumpărăturilor, pentru a mai scăpa de un stres, puteți opta pentru ambalarea cadou care, vă pot spune din experiențele trecute cu serviciul acesta, este într-adevăr spectaculoasă.

Haide să ne vedem şi pe Facebook