Recomandare pentru intreaga omenire

Nu stiu om care sa nu se fi confruntat macar o data cu problema cumpararii unui cadou pentru un oarecare altcineva (prieten, iubita, sotie, sot, frate, mama, tata…) si sa n-aiba nici cea mai mica ideea ce sa-i ia. Mie mi se intampla des si desi reusesc de cele mai multe ori sa salvez situatia, ma enerveaza maxim tensiunea provocata de aceste momente de concentrare intensa cand trebuie sa decid asupra unui cadou. Evident primul pas in acest proces decizional (iata ca am gasit o utilizare non-corporatista pentru aceasta sintagma) este sa ai raspunsul la urmatoarele intrebari: mai are acel lucru (asta daca cadoul va fi un lucru), oare o sa-l foloseasca, oare e ceva atat de nepotrivit incat o sa-l dea cadou mai departe?
Cand e vorba de o nunta e si mai complicat… sa ridice mana sus cine a facut nunta si nu s-a trezit cu cel putin 3 lenjerii de pat si cateva seturi de pahare… Bine, nu ca asta n-ar fi bine neaparat, dar optim ar fi sa primesti ceva ce sa-ti placa si de care sa si ai nevoie.

Asadar…desi unii ar zice ca nu “se cade” sa fac asa ceva, eu am pe Pinterest o lista publica de dorinte palpabile, lucruri pe care mi le chiar doresc si care nu vor reprezenta niciodata cadoul gresit :D. M-as bucura tare tare mult daca ar incepe si prietenii mei astfel de liste, acum cat mai este timp pana la Craciun (sau zile de nastere, dupa caz).
Pinterest asta este foarte usor de folosit si fiecare poza, “pin” cum i se zice, are link-ul cu siteul original. Anul trecut am facut la fel si am primit numai cadouri perfecte.
Start pinning dear friends :)!

Haide să ne vedem şi pe Facebook