Nu credeam în ghinionul lui 13, până azi

Bănuiesc că ați observat că azi a fost o zi de 13, mie cu siguranță mi-a fost demonstrat cu vârf și îndesat asta… să vă povestesc de ce. Dimineață m-am urcat într-un Uber, deși comandasem un Taxify. La punctul de întâlnire a venit tot un Logan, ca în comanda mea, cu aplicația deschisă pe bord, eu nu am verificat numărul, șoferul nu m-a întrebat numele. Întârziasem deja spre salonul de manichiură când văd că o luăm în direcția greșită, panică mare și pe mine și pe șofer, căci eu nu aveam cum să modific o cursă pe care nici nu o începusem. În cazul  în care șoferul anula, îi lua bani de pe cardul pasagerului al cărei cursă o luasem eu, deci era nasol rău și așa. Îl sun pe celălalt șofer, cel “corect”, și până la urmă mă înțeleg cu pasagerul de la capătul firului să ne modificăm reciproc destinațiile. Booon, ajung la salon cu întârziere, tipa de la manichiură surprinsă că sunt acolo, programarea îmi fusese greșit notată pentru ziua precedentă. Până la urmă am reușit să-mi fac o manichiură drăguță în cam două ore, printre alte cliente.

Ajung acasă, trece timpul, plec la Mega să fac niște cumpărături pentru următoarele zile, cu bucurie găsesc tot ce caut, umplu coșul, ca la casă să constat că nu am portofelul la mine. DEZAMĂGIRE MAXIMĂ! Și așa îmi e super greu să mă organizez cu cumpărăturile de când e Vlad plecat, de obicei pe el îl rugam să ia chestii când se întorcea de la birou. Booon, îmi imaginez că mă întorc acasă și eventual revin mai târziu la cumpărături, însă cu cele două bambine după mine. Not fun at all, credeți-mă pe cuvânt. Dar măcar mă relaxează ideea acestui plan de rezervă.

Ajung acasă, Silvia bucuroasă că am decis să ieșim în parc cu trotineta. La 2 minute după ce i-am promis, sună un reminder pe telefon că Ruxandra are vaccin în 30 de minute. Mă gândeam serios dacă să mergem să il facă după toate ghinioanele de azi. Totuși, mi-am luat inima în dinți și totul s-a terminat cu bine la medic.

Seara mi-am petrecut-o prin casă, pentru cumpărături am dat comandă la un Bringo (un fel de curier care face cumpărături, sunt de mare ajutor), și ce să vezi, fix când voiam să pun un status pe despre întâmplările de azi, NU FUNCȚIONA FACEBOOK. Deci vă puteți da voi seama cât de grav a fost acest 13 dacă a picat și ditamai rețeaua care nu a picat never ever până acum? Concluzia e clară, eu mâine joc la loto, căci după atâtea ghinioane, trebuie să vină un car de noroc :).

Haide să ne vedem şi pe Facebook