Despre blogging si vlogging

 In ale mele cautari zilnice pe internet, cautari fiind frumos spus, mai mult pierdere de vreme :)) cu un 10% din timp folosit in mod productiv, am observat ca bloggingul, adica forma scrisa de trimitere a informatiei, este mult mai populara, cunoscuta, cautata, decat vloggingul, adica forma video de transmitere a informatiei, ceea ce fac eu pe youtube in momentul acesta.
Chiar astazi am lasat niste comentarii pe cateva bloguri de pareting pe care le urmaresc, iar la site (in caseta de identificare a celui care posteaza comentariul) am inclus linkul meu de la canalul de youtube. Si ce sa vezi, acesta nu era de fapt vizibil pentru nimeni, inafara de moderatorul comentariilor, adica proprietarul blogului. Daca as fi lasat comentariul cu adresa blogului, atunci comentariul meu era automat linkuit si oricine ar fi putut sa intre in blogul meu.Asadar sunt nevoita sa folosesc blogul pe post de identificator in social media (ce termeni pomposi am inceput sa folosesc :D, ca sa fac, vin la pachet cu internetul) si ca link catre canalul meu de youtube.
Si o sa postez si aici tot ce fac pe youtube.

Asta ca o mica explicatie de ce am scos blogul de la naftalina… Oricum, eu zic ca merita, mai ales pentru ca penultimul meu film, cel cu weekendul la Mamaia o are in prim-plan pe Silvia care este tare dragalasa.

Haide să ne vedem şi pe Facebook