10 motive să ajungi la Iarmaroc Zen pe 25 noiembrie

Aproape acum un an participam în calitate de expozant la prima ediție a celui mai simpatic târg pentru părinți și copii, Iarmaroc Zen, organizat de comunitatea ZenMommy. Pe lângă faptul că m-am distrat, am socializat și am făcut niște bănuți, am și descoperit o grămadă de comori, lucrușoare noi și alte deja cu suflet, pentru mine și fete.

Așadar trebuie neapărat să împărtășesc cu voi bucuria celei de-a 3-a ediții a iarmarocului, care va avea loc duminică, 25 noiembrie, de la 10 dimineața la 6 seara, la Nod makerspace, pe Splaiul Unirii 160. Și pentru că vreau să vă conving să mergeți, vă las mai jos o listă de 10 motive pentru care eu cu siguranță voi ajunge acolo.

1. Mai mult de 20 de părinți expozanți, cu lucrușoare proprii, hăinuțe și încălțăminte, jucării, cărți deja iubite și alte chestiuțe folositoare. Eu cred foarte mult în cele două, trei vieți ale hainelor, mai ales când copiii sunt mici, iar garderoba lor are o viteză de rotație nemaipomenită. Pe lângă faptul că economisești bani, ajuți și mediul înconjurător.

2. Standul Cărturești. OMG, iubesc cărțile, Silvia le adoră, toată familia lecturează cu multă plăcere. Cărtureștiul e un mic colț de rai pentru noi, iar faptul că pe lângă cărți vor aduce la iarmaroc jucarii & boargames, produse gastro si jucării de sezon înseamnă că vom petrece mult timp la standul lor.

3. Loc de joacă creat de Evertoys, Lego și Mari & Mici. Cred că nici nu are sens să detaliez mai mult…

4. Atelierul de olărit organizat de Școala de meșteșuguri, destinat copiilor cu vâsta de peste 2 ani. Spuneți voi dacă știți vreun pici căruia să nu-i placă să modeleze, să construiască ceva cu propriile mânuțe. Mai ales că la acest atelier vor lucra la roata olarului și vor lua acasă propria creație. Sună tentant, nu? E de la ora 11, necesită înscriere prealabilă, iar investiția e de 45 de lei.

5. Standul de cărți Usborne Piticelul Curios. Cineva să mă înfrâneze, vă rog. Sau să-mi coasă buzunarele sau să mă facă să uit portofelul acasă. Cred că am peste 10 cărți de la Usborne în lista de cadouri pentru fete, sper să mă pot limita la vreo 4. Numai bine că le pot explora pe îndelete la iarmaroc.

6. Hăinuțe responsabile, sau oare cum altfel să le numesc? Lână, materiale naturale, bumbac organic de la Little Bandit, Naturici & Bebe Organic, toate cu prețuri speciale în ziua iarmarocului.

7. Mami și Tudor. Pozele spun tot… și faptul că o cunosc personal pe Andreea (mami) și vreau s-o încurajez și să-i transmit aprecierea mea pentru ceea ce face.

8. Cosmeticele Blue Lily. Îmi imaginez că e evident că nu o să ajung la târg doar pentru capriciile fetelor. Sunt multe standuri dedicate și doar părinților, branduri alese pe sprânceană. De mult tot aud despre cât de bune sunt cosmeticele Blue Lily și în sfârșit o să am ocazia să le descopăr, miros, încerc.

9. Thermomix. Nu știu prea multe despre el, doar că e ceva aparat foarte fain pentru bucătărie, că e la modă și că trebuie neapărat să-l testez și eu.

10. Papa bun, bun de tot, în cadrul Food Zone: Merinde Street Food, The Bus, Tartelicious, Lăptăria cu Caimac, Coacăzeeria. Produse de savurat și împărțit cu cei dragi. Că de recumpărat sigur o să vreți.

Și un motiv bonus: ONG-ul pentru care fac eu voluntariat mare drag și la care sunt cofondator, Grow Up România, va fi prezent cu un stand de informare, donații și vânzare de materiale. O să puteți afla mai multe despre proiectele noastre, despre cum vă puteți implica și contra unor sume modice puteți cumpăra seturi de flyere cu mesaje civice. 

Lista completă de expozanți o găsiți la finalul articolului. Ca să intrați la iarmaroc există o mică taxă de intrare de 10 lei, copii nu plătesc nimic. Accesul cel mai facil e cu metroul, stația Timpuri Noi.

Dacă mergeți cu bebe, nici o problemă, există o zonă de alăptare și schimbat bebeluși. Mai mult, o să puteți proba sisteme de purtare și pune întrebări celor de la Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare.

Mai multe detaliile găsiți pe situl Revistei Margot. Neapărat urmăriți și pagina de Facebook a evenimentului, de unde puteți afla poveștile oamenilor din spatele expozantilor dar și informații despre discounturi si tipuri de produse.

Un eveniment plăcut de Radio Guerrilla.

Partener hidratare: Aqua Carpatica.

Partenerul tău în bucătărie: Thermomix România – Ioana Ovesea, Eugenia Tudor.

Parteneri logistici: Nod makerspace, en Rose, Roxana Lupoaie – Wellness Advocate doTERRA.

Parteneri Comunicare: Mame Podcast – DOR, Clinica pentru alăptare – Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare, Naturici, feeder.ro, Kindertrips, Gritty Hub, Alegria Târg, Revista Margot, SuntParinte.ro, Recreativo, Sfatul Mamicilor, Modern Dad’s Challenges, goKid, Mamica Activa, Centrul Mămici cu Burtici și Pitici, Grow Up România.

Loc de joacă powered by Evertoy și Lego

Partenerii părinților: Piticelul Curios, TekoKindergarten, Monterra, Montessori Kindergarten of Bucharest.

Bloggeri oficiali: Cristinaoțel.ro, Fatanorocoasa.ro, Wine before Noon, Mamamag.ro, Ceai cu mami, Mami pe tocuri, Noi doi și bebe, Și blondele gândesc, Pisica pe sârmă.

Expozanți: Bebeart, Timmo, Transformo -Mici și Mari, Mamapan , Megwi Baby, Lilutesa, Ninina, Căpșuni cu zahăr, Jucărie la cutie, Pictură 3D, Onili, Cutia jucăriilor, Gabriela Jugaru, Funky Kids, Ambra tela, Blue Lily Cosmetics, Sandale Avarca, The little bandit, Lăptărie cu Caimac, MokoFun, Naturici, Bebe Organic, BookTree, Colorful Mind, Watchshop, Lavanda de poveste, Field Star, Flescutete, Miss H, The Black Sheep, Carturești, Cajuki, Mami și Tudor, Ladies wine &Design, Biscuit Club, Lemnino, Micul Curios, VulpToys, Komoda, Piticelul Curios, I see stars, Twistedbijoux, Clinica pentru alăptare – Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare.

Food Zone: Merinde Street Food, The Bus, Tartelicious, Lăptăria cu Caimac, Coacăzeeria, Thermomix România – Ioana Ovesea, Eugenia Tudor.

Haide să ne vedem şi pe Facebook