Problemele părintelui modern – copilul cere prea multă înghetată

Noi ne confruntăm cu această problemă în fiecare vară, dar ce spun eu vară, ne confruntăm cu cereri nesfârșite pentru înghețată tot timpul anului.

Însă acum, în zilele astea toride, nevoia de înghețată pare perfect justificată. Vizitele în parc sunt neapărat însoțite și de o oprire la chioșc, dacă ne oprim la o terasă vă imaginați care este desertul cerut.

Așa că pentru atunci când suntem acasă am căutat o alternativă, ceva sănătos și gustos, care să înlocuiască înghețata “clasică”, cu destul de mult zahăr și ingrediene nu întotdeuna naturale.

Cu plăcere am descoperit că brânzicile cu fructe Danonino, pot fi transformate în înghețată, pachețelele fiind deja pregătite cu lingurițe termosensibile, care își schimbă culoarea atunci când sunt băgate în congelator.

Noi deja am început colecția pentru toate cele 5 ligurițe de culori diferite, fiecare dintre având în design și câte un animăluț. Și pe lângă plăcerea de a savura o înghețată delicioasă și sănătoasă, pachetele de câte 4 păhărele au pe ambalaj informații de genul “știați că”, foarte atractive pentru cei mici.

Pănă acum am încercat variantele de zmeură și banana si caise și căpșuni, dar veți găsi și afine și banane și zmeură-cireșe-căpșuni.

Un mare plus e și timpul scurt în care brânzicile se transformă în înghețată, noi le-am putut savura liniștiți după jumătate de oră la congelator.

Vă zic, pentru părinții ocupați, înghețatele acestea sunt o minune. Mai jos vă invit să vedeți live reacția fetelor la înghețata Danonino, descoperită weekendul trecut, și dacă vreți să aflați mai multe detalii, aveți aici link direct către pagina Danonino.

Haide să ne vedem şi pe Facebook