Loverboy

Duminica am vazut filmul “Loverboy” cu George Pistereanu si Ada Condeescu. Mi-a placut mult. Lui Vlad i-a placut asa si asa.
Povestea din film descrie o iubire viciata, dintre Luca si Veli, care se termina intr-un mod prost pentru amandoi. Nu vreau sa redau detalii pentru ca cel mai bine e sa vezi filmul fara sa stii despre ce e vorba – cum a fost si cazul meu. Si atunci poti sa-ti dai seama cat de naiva/naiv esti (sau inca mai esti). Oricum, clar merita vazut. Este unul dintre putinele filme romanesti despre care spun asta, cel putin in ultimul timp.
In alta ordine de idei, mi-a placut mult personajul Luca, acest James Dean al Romaniei (cel putin estetic in acest film), salbaticiunea si forta pe care o emana – in special o “tabacire” sufleteasca, de care speram sa scape. Veli are si ea partea ei de apreciat, prevad un viitor generos pentru aceasta actrita. Plusul ei este ca se autoexclude din categoria actritelor frumoase, care-si doresc sa domine personajele, facand povestea mai putin credibila.

Haide să ne vedem şi pe Facebook