Recomandare: Don Taco, restaurant cu specific mexican

Saptamanile trecute am descoperit doua restaurante, bune inspre foarte bune ambele, pentru cei care vor sa manance bine, fara pretentii prea mari si care vor sa se distreze undeva cu prietenii.
Primul este Don Taco, pe Dr. Felix, unde am fost cu Vlad si inca sase prieteni, saptamana trecuta, sambata seara. Specificul este mancare mexicana, insa meniul are si specialitati romanesti (sau care zicem noi ca sunt romanesti).


Desi era sambata seara, localul era cam gol, poate in legatura si cu tonele de zapada care tocmai se depusesera in Bucuresti. Totusi, nu stiu daca in mod intentionat sau nu, ospatarii directionau toti clientii intr-o singura zona, in jurul barului, astfel incat se crea acolo o mini-atmosfera simpatica si nu te mai deranja ca restul restaurantului era gol.
Ca antreuri am luat toti nachos cu salsa si guacamole (pasta de avocado). Desi foarte bune, portile de nachos mi s-au parut cam mici, poate ca am ramas eu cu gandul la portiile imense care ne erau servite in SUA. In acealasi timp am baut bere Sol, importata din Mexic, cu o bucatica de lamaie – delicioasa, altfel decat berile noastre europene.


Pentru felul principal am ales burritos, o rulada gustoasa cu multa carne picanta (efectiv se zareau bucatele de ardei iute), care avea pe langa fasole boabe neagra si ceva salatica. Excelenta, mai ales pentru cei carora le plac mancarurile picante, asa cum sunt eu. Din pacate n-am mai putut manca nimic la desert, nici nu mai fac greseala de a ma indopa :), indiferent cat de pofta imi este – acest obicei am reusit sa-l deprind in timp, odata cu inaintarea in varsta.


Restul prietenilor au mancat fajitas (carne picanta la tigaie, foarte asemanatoare cu tigaia picanta) iar Vlad a ales quesadillas… tuturor le-a placut tare mult.


In concluzie, un serviciu bun, prompt, atmosfera perfecta pentru o iesire cu prietenii cand se rade mult si tare. Nu cred sa treaca mai mult de o luna pana cand vom ajunge acolo din nou.
Sigurele minusuri ar fi lipsa de poze in meniu, pentru cei care nu suntem familiarizati cu mancarea mexicana si portile mici de nachos, la care e chiar pacat sa te zgarcesti.
Cel de-al doilea restaurant este Sarpele Roz, experienta foarte placuta, despre care voi scrie intr-o postare viitoare.

Haide să ne vedem şi pe Facebook